Hotel Bitzaro Grande
Geef uw mening

Hotel Bitzaro Grande

Een heerlijke plek om uw welverdiende vakantie door te brengen! Het mooi opgezette Hotel Bitzaro Grande past prima in de sfeer van het gemoedelijke dorpje Kalamaki. In alle rust geniet u hier

van het bijzonder vormgegeven zwembad, door de typisch Griekse elementen waant u zich in een andere wereld! De hele dag door wordt u verwend met de verrukkelijke gerechten en exotische drankjes. Wat u ook wilt, het vriendelijke personeel staat voor u klaar.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Bitzaro Grande in Kalamaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 489,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 616,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 779,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
Dit 4-sterren hotel Bitzaro Grande ligt op 400 meter van het zandstrand. Het beschikt onder andere 2 zwembaden, jacuzzi, fitness en tegen betaling tennis. Voor eten en drinken is er een bar, snackrestaurant en een restaurant. Voor de kinde...
 Lees meer bij Neckermann
Bitzaro Grande is een groot complex dat ruim en modern is ingericht. Wat u ook wilt, het vriendelijke personeel staat voor u klaar. Door de ontspannen sfeer een heerlijke plek om uw welverdiende vakantie door te brengen!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Een heerlijke plek om uw welverdiende vakantie door te brengen! Het mooi opgezette Hotel Bitzaro Grande past prima in de sfeer van het gemoedelijke dorpje Kalamaki. In alle rust geniet u hier van het bijzonder vormgegeven zwembad, door de typisch Griekse elementen waant u zich in een andere wereld! De hele dag door wordt u verwend met de verrukkelijke gerechten en exotische drankjes. Wat u ook wilt, het vriendelijke personeel staat voor u klaar.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Bitzaro Grande, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Bitzaro Grande (Bron: sunweb)
  • Hotel Bitzaro Grande
  • Hotel Bitzaro Grande
  • Hotel Bitzaro Grande
  • Hotel Bitzaro Grande