Villa (1)
Regio's
Lefkas (22)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Vassilliki in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Vassilliki. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Vassilliki, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Vassilliki

Monodentri Villa

Monodentri Villa

Lefkas Vassilliki

Al na een weekje op Lefkas is dit charmante Griekse eiland n van mijn favoriete vakantiebestemmingen geworden. Ik heb idyllische folkloristische bergdorpjes ontdekt, met mijn gezicht in de zon heb ik op

de gezellige terrasjes van de hoofdstad Lefkada genoten van Griekse specialiteiten en ademloos heb ik op de woeste klippen gestaan die loodrecht uit de zee opreizen. Maar er is nog zoveel meer te zien! Toch nog maar een weekje blijven dus. En daar heb ik de ideale plek voor gevonden: de villa’s van Monodentri. Panagiotis Skliros, een echte Griek met een hart van goud, is apetrots op zijn werk. En met recht, want in een prachtig en groen berglandschap dat gesierd wordt door fruitbomen en olijven, heeft hij een van de fijnste en rustigste oorden gecreerd waar ik ooit ben geweest. Na en dag rondtoeren op het eiland of een lome stranddag op een van de vele witte stranden was het heerlijk thuiskomen op het landgoed. Mijn eigen villa, op traditionele wijze gebouwd van hout en natuursteen, een zwembad helemaal voor mij alleen en vergezichten om bij weg te dromen: wat wil een mens nog meer?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen