Hotel Cactus Royal
Geef uw mening

Hotel Cactus Royal

In Hotel Cactus Royal kan jong en oud genieten van een luxe vakantie op Kreta! Op het zonneterras kunt u lekker genieten van het zonnetje, terwijl de kinderen zich ook prima vermaken

in het leuke zwembad. Cactus Royal ligt direct aan het mooie zandstrand en ook het gezellige centrum van Stalis ligt hier naast de deur. Ga ook eens lekker ontspannen in de jacuzzi, sauna of het Turks stoombad. In dit schitterende 5-sterrencomplex beleeft u een geslaagde vakantie.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Stalis Stalida, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Centraal, maar toch rustig gelegen en vrijwel aan een van de mooiste stranden van Stalis, bevindt zich dit nieuwe 5 sterren hotel Cactus Royal. Het sfeervolle hotel is gebouwd in een zeer moderne Griekse stijl en heeft daarnaast een perfecte liggi...
In Hotel Cactus Royal kan jong en oud genieten van een luxe vakantie op Kreta! Op het zonneterras kunt u lekker genieten van het zonnetje, terwijl de kinderen zich ook prima vermaken in het leuke zwembad. Cactus Royal ligt direct aan het mooie zandstrand en ook het gezellige centrum van Stalis ligt hier naast de deur. Ga ook eens lekker ontspannen in de jacuzzi, sauna of het Turks stoombad. In dit schitterende 5-sterrencomplex beleeft u een geslaagde vakantie.
Hotel Cactus Royal is een schitterend 5-sterrenhotel op een fantastische locatie in Stalis. Vanuit het hotel loopt u direct het mooie zandstrand op en de gezellige winkeltjes, bars en restaurants van het centrum van Stalis liggen hier letterlijk naast de deur. Voor een luxe vakantie op Kreta kiest u Hotel Cactus Royal!
Uw zomervakantie in Hotel Cactus Royal, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Cactus Royal (Bron: sunweb)
  • Hotel Cactus Royal
  • Hotel Cactus Royal
  • Hotel Cactus Royal