Hotel (1)
Regio's
Kreta (563)
Plaatsen
Loutro (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Loutro in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Loutro. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Loutro, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Loutro

Hotel Porto Loutro

Hotel Porto Loutro

Kreta Loutro

Het kleinste stipje op de kaart van Kreta is Loutro. Auto?s zijn in Loutro nog nooit gesignaleerd en dat komt door het simpele feit dat er gewoon geen wegen zijn. Als een

soort oase ligt het dorpje uitgestrekt langs een baai met vanuit elk raam wel een klein puntje zeezicht. Een normaal mens komt met de ferry of de watertaxi maar de echte diehards komen lopen. ?s Ochtends neem je de ferry als start om de rest van het eiland te verkennen en ?s avonds komen alle ?bewoners? weer thuis in hun eigen dorp en genieten daar van een maaltijd in n van de veertien taverna?s en restaurants aan de waterkant. En de inwoners van Loutro zeggen dat je minstens n keer echt vroeg op moet staan om de zon op te zien komen en het dorp prachtig verlicht wordt (maarja, ik kon het ook niet opbrengen).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 475,00