Appartement Happy Days
Geef uw mening

Appartement Happy Days

Wanneer je voor Appartementen Happy Days kiest, verblijf je midden in het bruisende centrum van Chersonissos. Dit complex doet zijn naam eer aan, in deze leuke appartementen beleef je, mede vanwege de

centrale ligging, een topvakantie! In het zwembad kun je heerlijk wegdromen op uw luchtbedje. Heb je dorst gekregen van de warme zon? Bij de poolbar kun je een lekker verkoelend drankje of een snack bestellen.

Lees meer over deze accommodatie

5 aanbiedingen voor Appartement Happy Days in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 355,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 391,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 407,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (6)
Appartementen Happy Days is een klein complex met een centrale ligging in een zijstraat van de hoofdstraat. In een paar minuten sta je voor de ingang van The New York Bar! Dan kan het feest beginnen!
Als je na een nacht doorhalen lekker wilt bijkomen, kan dat ook. Het zwembad met ligstoelen is een iedeale plek om er weer helemaal bovenop te komen. Maar ook het strand is op loopafstand.
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Happy Days ligt direct in het gezellige centrum van Chersonissos, op ongeveer 5 minuten lopen van de zee. De naam zegt het al, in Appartementen Happy Days beleef je gelukkige dagen! En dat wil je natuurlijk tijdens je vakantie! Bij het zwembad is het goed vertoeven, lekker op een ligbed in het Griekse zonnetje met een cocktail in de hand. Er is ook een pool-/snackbar, voor een lekkere maaltijd. In combinatie met de gezellige sfeer, ga je hier een leuke vakantie tegemoet.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Wanneer je voor Appartementen Happy Days kiest, verblijf je midden in het bruisende centrum van Chersonissos. Dit complex doet zijn naam eer aan, in deze leuke appartementen beleef je, mede vanwege de centrale ligging, een topvakantie! In het zwembad kun je heerlijk wegdromen op uw luchtbedje. Heb je dorst gekregen van de warme zon? Bij de poolbar kun je een lekker verkoelend drankje of een snack bestellen.
 Lees meer bij Vaya
<p>Appartementen Happy Days is een klein complex met een centrale ligging in een zijstraat van de hoofdstraat. In een paar minuten sta je voor de ingang van The New York Bar! Dan kan het feest beginnen! Als je na een nacht doorhalen lekker wilt bijkomen kan dat ook. Het zwembad met ligstoelen is een iedeale plek om er weer helemaal bovenop te komen. Maar ook het strand is op loopafstand.</p>
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Happy Days, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Happy Days (Bron: vaya)
  • Appartement Happy Days
  • Appartement Happy Days
  • Appartement Happy Days
  • Appartement Happy Days
  • Appartement Happy Days
  • Appartement Happy Days