Appartement Mare Blue
Geef uw mening

Appartement Mare Blue

schoonmaak 3x p.w., wisseling handdoeken en bedlinnen 2x p.w. Kinderbed: gratis.

6 aanbiedingen voor Appartement Mare Blue in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 352,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (5)
  • Foto's (7)
Voor een gezellige vakantie in een kleinschalig complex, waar je iedereen leert kennen tijdens je vakantie ga je naar Mare Blue! Na een korte wandeling vind je het heerlijke strand bij het complex. Ook kun je na al het feesten heerlijk bijkomen bij het zwembad met ligstoelen en parasols. Het gezellige centrum van Kos kun je prima bereiken op de fiets of per bus. De bushalte bevindt zich ongeveer 50 meter van het complex vandaan. De ideale appartementen voor een heerlijke vakantie in Kos-Stad!
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Mare Blue is een kleinschalig, eenvoudig maar goed verzorgd appartementenverblijf op een steenworp afstand van het strand. Er is een heerlijk zonneterras aanwezig met gratis ligbedden en parasols. Geniet hier in alle rust van de warme zomerzon op je huid!De eigenaresse van het complex doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Zo kun je haar alles vragen over het eiland en geeft ze je tips welke plekken je zeker gezien moet hebben tijdens je vakantie op Kos. Bij terugkomst in je appartement kun je heerlijk luieren op je balkon of genieten van een goed boek in de hangmat. Dit is zoals vakantie zou moeten zijn!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Mare Blue is een kleinschalig, maar goed verzorgd appartementencomplex. Gelegen in een rustige omgeving in de wijk Lambi. Hier kunt u zeker tot rust komen op het zonneterras bij het zwembad of op het strand dat zich op korte loopafstand van het complex bevindt.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Schoonmaak 3x p.w., wisseling handdoeken en bedlinnen 2x p.w. Kinderbed: gratis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Voor een gezellige vakantie in een kleinschalig complex, waar je iedereen leert kennen tijdens je vakantie ga je naar Mare Blue! Na een korte wandeling vind je het heerlijke strand bij het complex. Ook kun je na al het feesten heerlijk bijkomen bij het zwembad met ligstoelen en parasols. Het gezellige centrum van Kos kun je prima bereiken op de fiets of per bus. De bushalte bevindt zich ongeveer 50 meter van het complex vandaan. De ideale appartementen voor een heerlijke vakantie in Kos-Stad!<br>
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Mare Blue, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Mare Blue (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue
  • Appartement Mare Blue