Appartement Lydia
Geef uw mening

Appartement Lydia

Uw vakantie begint in Appartementen Lydia! Dit mooie complex geeft u direct het gevoel van thuiskomen. De relaxte sfeer, de mooi aangelegde tuin, en het leuke zwembad maken het tot een klein

vakantieparadijs. De ligging is vrij centraal met winkeltjes, barretje en restaurants op loopafstand. Het strand bevindt zich iets verder, maar is ook prima aan te lopen. Kortom een prima vakantiestek!

Lees meer over deze accommodatie

5 aanbiedingen voor Appartement Lydia in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 404,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 404,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (7)
In appartementencomplex Lydia heb je werkelijk alles voor een fantastische vakantie binnen handbereik! Zowel het strand als het centrum is op loopafstand van het complex. En ook voor wat meer actie zit je hier prima. Een potje biljart, tafeltennis of volleybal met je vrienden voor de onderlinge strijd! En er zijn diverse winkeltjes en een kleine supermarkt in de nabije omgeving om jouw vakantie perfect te maken!
 Lees meer bij Gogonl
Dit 3-sterren aparthotel is centraal gelegen in een levendige omgeving. Het prachtige zandstrand Lambi Beach ligt op ca. 1 km afstand. Het centrum met diverse restaurants en bars zijn op ca. 400 m en een supermarkt kunt u al op ca. 100 m vinden.
 Lees meer bij Neckermann
Uw vakantie begint in Appartementen Lydia! Dit mooie complex geeft u direct het gevoel van thuiskomen. De relaxte sfeer, de mooi aangelegde tuin, en het leuke zwembad maken het tot een klein vakantieparadijs. De ligging is vrij centraal met winkeltjes, barretje en restaurants op loopafstand. Het strand bevindt zich iets verder, maar is ook prima aan te lopen. Kortom een prima vakantiestek!
 Lees meer bij Sunweb
Nabij het centrum van Kos-Stad ligt een klein vakantieparadijs, Appartementen Lydia! De mooie appartementen zijn erg ruim en goed verzorgd. Hoewel er in de omgeving voldoende te beleven valt, zul je je in het complex ook prima vermaken! Je kunt heerlijk relaxen op een ligbedje aan het zwembad, terwijl je uitkijkt op de prachtige tropische beplanting van de omliggende tuin! Of leef je uit op het volleybalveld of met een potje tafeltennis, darts of biljart. De ligging is erg gunstig. In de omgeving zijn diverse leuke winkeltjes, restaurantjes en barretjes en na een korte wandeling kun je heerlijk ontspannen op een mooi strand.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Lydia, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Lydia (Bron: sunweb)
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia
  • Appartement Lydia