Villa (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Agia Kyriaki - Zola in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Agia Kyriaki - Zola. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa┬┤s of studio┬┤s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Agia Kyriaki - Zola, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Agia Kyriaki - Zola

Odyssey Villa

Odyssey Villa

Ionische Eilanden Overig Agia Kyriaki - Zola

Nestoras is gek op zijn eiland, hij weet er alles van en kan er uren over vertellen. Echt toevallig was het dus niet dat ik hem op Kefalonia trof in het gezelschap

van een aantal Britse onderzoekers die druk bezig waren om de geschiedenis te herschrijven. Nestoras was wel toe aan een kleine pauze en wilde me er maar wat graag over vertellen. Zijn Britse vrienden probeerden te bewijzen dat dit prachtige eiland in een ver verleden uit twee eilanden bestond. Het huis van de Griekse held Odysseus zou niet op het nabijgelegen eilandje Ithaka hebben gestaan, maar hier op het westelijke deel van Kefalonia! Waar ik precies naar moest zoeken wist ik niet, maar ik besloot te helpen en op zoek te gaan naar nieuw bewijs. Geheel onverwacht stuitte ik tijdens mijn tocht op een fantastische plek met een schitterend zwembad, een gezellige taverne en een fenomenaal uitzicht op zee. Dat moest ik natuurlijk verder onderzoeken? Een hartelijke Griekse familie ontving me met open armen. Toen ik me eenmaal op het terras had ge´nstalleerd met een verkoelend drankje en wat lekkere hapjes, was ik de Britse onderzoekers allang vergeten. Ik was vooral vol van mijn eigen kleine ontdekking, een prachtige plek waar ik voorlopig nog wel even zou blijven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 415,00