Ermones Villa
Geef uw mening

Ermones Villa

Ik was die avond naar het strandje van Ermones gekomen voor de zonsondergang. De zon zakte inmiddels langzaam weg achter de woeste rotsformaties en net toen ik wilde opstaan om een hotel

voor de nacht te zoeken, werd ik opgeschrikt door een vriendelijke stem. “Wist je dat koning Odysseus tijdens zijn avontuurlijke reis op dit strand aanspoelde?” De Griek vroeg of hij naast me mocht komen zitten en stelde zich voor als Lefteris Pappas. Vol liefde begon Lefteris te vertellen over Corfu, zijn leven en over zijn familie. Ik wist toen nog niet dat ik hen dezelfde avond al zou ontmoeten. Lefteris bleek namelijk de trotse eigenaar én verhuurder te zijn van Ermones Villas, de mooie huizen die hij me aanwees op de heuvel. Wat een geluk! Nog geen uur later zat ik met zijn vrouw Nina en zijn zoons George en Spyros op het terras van mijn eigen appartement en ik voelde me een beetje als Odysseus: ook ik was hier tijdens mijn reis zomaar ‘aangespoeldÂ’. Heel toevallig was ik terecht gekomen op een fantastische en knusse plek met een schitterend uitzicht op de baai en twee heerlijke zwembaden. Tja, soms zijn juist de dingen die onverwacht en spontaan gebeuren het allermooist.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Ermones Villa in Vatos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 405,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (4)
Ik was die avond naar het strandje van Ermones gekomen voor de zonsondergang. De zon zakte inmiddels langzaam weg achter de woeste rotsformaties en net toen ik wilde opstaan om een hotel voor de nacht te zoeken, werd ik opgeschrikt door een vriendelijke stem. “Wist je dat koning Odysseus tijdens zijn avontuurlijke reis op dit strand aanspoelde?” De Griek vroeg of hij naast me mocht komen zitten en stelde zich voor als Lefteris Pappas. Vol liefde begon Lefteris te vertellen over Corfu, zijn leven en over zijn familie. Ik wist toen nog niet dat ik hen dezelfde avond al zou ontmoeten. Lefteris bleek namelijk de trotse eigenaar én verhuurder te zijn van Ermones Villas, de mooie huizen die hij me aanwees op de heuvel. Wat een geluk! Nog geen uur later zat ik met zijn vrouw Nina en zijn zoons George en Spyros op het terras van mijn eigen appartement en ik voelde me een beetje als Odysseus: ook ik was hier tijdens mijn reis zomaar ‘aangespoeldÂ’. Heel toevallig was ik terecht gekomen op een fantastische en knusse plek met een schitterend uitzicht op de baai en twee heerlijke zwembaden. Tja, soms zijn juist de dingen die onverwacht en spontaan gebeuren het allermooist.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Ermones Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Ermones Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Ermones Villa
  • Ermones Villa
  • Ermones Villa
  • Ermones Villa