Villa (1)
Regio's
Corfu (209)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Peroulades in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Peroulades. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Peroulades, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Peroulades

Villa De Loulia

Villa De Loulia

Corfu Peroulades

In misschien wel het kleinste dorp van Corfu, Peroulades, was ik laatst te gast in Villa de Loulia. Tweehonderd jaar staat ze er al, deze mooie roodgekleurde villa. Nadat ze het erfde

van haar grootouders, besloot Loukia een paar jaar geleden om er een hotel van te maken. Maar niet te groot, niet te toeristisch: een plek waar je je thuis voelt komen bij gastvrouw Loukia. En ik kan wel zeggen dat ze daar goed in is geslaagd. Niet alleen door de inrichting ? veel antiek, mooie houten vloeren- maar ook door de uitzonderlijke gastvrijheid van Loukia en haar familie. Op een dag, toen ik net even een frisse duik in het zwembad had genomen, kwam Loukia vragen wat ik wel en niet lustte. D'r moeder was namelijk gekomen en zou die avond een traditionele maaltijd bereiden. Of ik soms aan wilde schuiven. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, en zo zat ik dezelfde avond nog met ze in de tuin te eten. Alsof ik ver van huis, thuisgekomen was.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 755,00