Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens
Geef uw mening

Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens

Wanneer u uw vakantie midden in de levendige badplaats Gouvia wilt doorbrengen en op zoek bent naar luxe dan is Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens uw ideale vakantiebestemming! Omgeven door de

felblauwe zee ligt dit luxe resort direct aan het strand. Of u nu lekker wilt relaxen in de prachtige tuinen of de dag liever wat actiever doorbrengt: het kan allemaal. Naast het zwembad bij het strand is er aan de voorzijde van het hotel een waar zwemparadijs met fonteinen en watervallen. Dolle pret gegarandeerd!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 424,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Wanneer u uw vakantie midden in de levendige badplaats Gouvia wilt doorbrengen en op zoek bent naar luxe dan is Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens uw ideale vakantiebestemming! Omgeven door de felblauwe zee ligt dit luxe resort direct aan het strand. Of u nu lekker wilt relaxen in de prachtige tuinen of de dag liever wat actiever doorbrengt: het kan allemaal. Naast het zwembad bij het strand is er aan de voorzijde van het hotel een waar zwemparadijs met fonteinen en watervallen. Dolle pret gegarandeerd!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens (Bron: sunweb)
  • Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens