Appartement Mathraki Resort
Geef uw mening

Appartement Mathraki Resort

Zeer leuk complex met een mooie en centrale ligging in een heuvelachtige omgeving. Door de rustgevende omgeving is het hier heerlijk vertoeven! Tijdens het lezen van een goed boek, doet u aan

de rand van het zwembad ongemerkt een lekker kleurtje op. Ondertussen hebben de kinderen de tijd van hun leven in het water! Een leuke bijkomstigheid van Mathraki Resort is de aantrekkelijk prijs-kwaliteitverhouding. Uw vakantie kan nu al niet meer stuk!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Mathraki Resort in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 360,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 449,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Mathraki Resort†is een sfeervol complex,†mooi gelegen in een groene, heuvelachtige omgeving. Door de persoonlijke benadering van de eigenaar die ook op het complex woont, voel je je hier direct thuis! Overdag kun je heerlijk ontspannen bij het gezellige zwembad met zonneterras en 's avonds kun je bij de bar/taverne terecht voor een lekkere Griekse maaltijd! De typisch Griekse sfeer die op het complex hangt zorgt direct voor dat heerlijke vakantiesfeertje waar je zo naar op zoek bent.In enkele minuten loop je naar het leuke centrum van Gouvia. Deze populaire badplaats heeft een sfeervol centrum met allerlei leuke winkeltjes, knusse Griekse tavernes en gezellige bars. Ook het kiezelstrand vind je al na enkele minuten lopen, ideaal voor een vakantie vol zon, zee en strand.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Zeer leuk complex met een mooie en centrale ligging in een heuvelachtige omgeving. Door de rustgevende omgeving is het hier heerlijk vertoeven! Tijdens het lezen van een goed boek, doet u aan de rand van het zwembad ongemerkt een lekker kleurtje op. Ondertussen hebben de kinderen de tijd van hun leven in het water! Een leuke bijkomstigheid van Mathraki Resort is de aantrekkelijk prijs-kwaliteitverhouding. Uw vakantie kan nu al niet meer stuk!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Uw zomervakantie in Appartement Mathraki Resort, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Mathraki Resort (Bron: sudtours-lastminute)
  • Appartement Mathraki Resort