Appartement Mathraki Mill
Geef uw mening

Appartement Mathraki Mill

Tussen de citroen-, sinaasappel- en olijfbomen ligt het kleinschalige Mathraki complex, met als echte eyecatcher de Mathraki Mill. Dit appartement is gelegen in een oude molen, welke een kopie is van de

molens die je vindt op het eilandje Mathraki ten noorden van Corfu.Eigenaars George en Maria hebben de inrichting van deze schitterende molen met veel zorg ingericht, en dat is te zien! De authentieke details, zoals de oude open haard, bieden een heerlijk plekje om 's avonds lekker bij te komen. Maar ook de rest van het complex is schitterend aangelegd. Omgeven door groen en fruitbomen vind je het zwembad met zonneterras en een Griekse taverne, waar je de lekkerste Griekse gerechten kunt proeven. Via een klein weggetje bereik je al na enkele minuten lopen het sfeervolle centrum van Gouvia. Hier kun je je avonden prima doorbrengen met slenteren door de smalle straatjes en genieten van een drankje op één van de gezellige terrasjes. Voor een dagje aan het strand hoef je niet veel verder te zoeken, binnen 10 minuten sta je al aan het kiezelstrand van Gouvia. Hier ga je een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Mathraki Mill in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 365,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Tussen de citroen-, sinaasappel- en olijfbomen ligt het kleinschalige Mathraki complex, met als echte eyecatcher de Mathraki Mill. Dit appartement is gelegen in een oude molen, welke een kopie is van de molens die je vindt op het eilandje Mathraki ten noorden van Corfu.Eigenaars George en Maria hebben de inrichting van deze schitterende molen met veel zorg ingericht, en dat is te zien! De authentieke details, zoals de oude open haard, bieden een heerlijk plekje om 's avonds lekker bij te komen. Maar ook de rest van het complex is schitterend aangelegd. Omgeven door groen en fruitbomen vind je het zwembad met zonneterras en een Griekse taverne, waar je de lekkerste Griekse gerechten kunt proeven. Via een klein weggetje bereik je al na enkele minuten lopen het sfeervolle centrum van Gouvia. Hier kun je je avonden prima doorbrengen met slenteren door de smalle straatjes en genieten van een drankje op één van de gezellige terrasjes. Voor een dagje aan het strand hoef je niet veel verder te zoeken, binnen 10 minuten sta je al aan het kiezelstrand van Gouvia. Hier ga je een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Mathraki Mill, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Mathraki Mill (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Mathraki Mill