Appartement Govino Bay
Geef uw mening

Appartement Govino Bay

Betekent vakantie voor u ontspannen, wat van de omgeving zien en 's avonds een restaurantje opzoeken? Dan is Appartementen Govino Bay uw vakantiebestemming! Aan de inham van de baai bij het bruisende

badplaatsje Gouvia ligt dit kleurrijke complex. De verzorgde appartementen liggen te midden van een weelderig groene tuin. Dat worden lange zonnige dagen genieten bij het zwembad. En wat is dan een mooiere afsluiting van de dag dan een wandeling naar het gezellige centrum voor het diner?

Lees meer over deze accommodatie

5 aanbiedingen voor Appartement Govino Bay in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 303,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 362,00vrije keuze
FerioZie site aanbieder€ 439,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 539,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (5)
  • Foto's (5)
Appartementen aan het strand en dichtbij het gezellige centrum en de uitgaansgelegenheden!
 Lees meer bij Ferio
<p><span style="color: #000000;">Bent u op zoek naar een goed verzorgd appartement in een schitterende omgeving, met een lekker groot zwembad? Dan is Govino Bay precies wat u zoekt! Het complex is eerlijk rustig en centraal gelegen ten opzichte van het centrum en het strand van Gouvia. In de mooi onderhouden tuin waant u zich in een oase van rust en kunt u perdect genieten van het zonnetje.</span></p>
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Betekent vakantie voor u ontspannen, wat van de omgeving zien en 's avonds een restaurantje opzoeken? Dan is Appartementen Govino Bay uw vakantiebestemming! Aan de inham van de baai bij het bruisende badplaatsje Gouvia ligt dit kleurrijke complex. De verzorgde appartementen liggen te midden van een weelderig groene tuin. Dat worden lange zonnige dagen genieten bij het zwembad. En wat is dan een mooiere afsluiting van de dag dan een wandeling naar het gezellige centrum voor het diner?
 Lees meer bij Sunweb
De indeling van de 2-kamerapp. en 3-kamerapp. kan onderling verschillen. (een aantal app. heeft een vide met beneden gelegen slaapkamers). Schoonmaak 7 x p.wk., wisseling handdoeken en bedlinnen 2 x p.wk. Kinderbed: gratis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Govino Bay bestaat uit diverse appartementengebouwtjes die verspreid staan in een mooie tuin. Het heerlijke zwembad leent zich uitstekend voor een verfrissende duik! Govino Bay ligt bovendien aan een klein strandje, zodat ook de echte strandliefhebber hier een topvakantie zal beleven!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Govino Bay, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Govino Bay (Bron: sunweb)
  • Appartement Govino Bay
  • Appartement Govino Bay
  • Appartement Govino Bay
  • Appartement Govino Bay
  • Appartement Govino Bay