Villa (1)
Regio's
Corfu (209)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Ano Korakiana in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Ano Korakiana. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Ano Korakiana, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Ano Korakiana

Villa Elia

Villa Elia

Corfu Ano Korakiana

Ik vertrek hier nooit meer Wauw! Ik kan het bijna niet geloven en ben helemaal happy nu ik hier in eigen persoon in Villa Eli op Corfu zit. De hele bouw

van deze schitterende villa heb ik verleden jaar op de voet gevolgd in het tv-programma ?Ik vertrek?. Bij het zien van de tv-beelden zei ik direct tegen mijn vriendin: ?Daar ga ik absoluut een keer heen!? En nu zit ik hier. Volop te genieten van de gastvrijheid van de eigenaren Hennie en Karin, die het aandurfden het hectische leven in Nederland achter zich te laten en hier opnieuw te beginnen. Samen met hun fantastische kinderen Kiki en Kasper besloten zij te verhuizen naar dit prachtige eiland, waar zij ooit zo verliefd op werden. Ik was al verliefd op Corfu, maar mijn verblijf in Villa Eli zorgt eerlijk gezegd wel voor wat extra kriebels in mijn buik. Wat is het hier mooi! De villa is werkelijk een plaatje en ligt er in de zon schitterend bij. Tijdens mijn ontdekkingstocht door de villa herken ik de traditionele Corfiotische stijl met haar opvallende uitsparingen, aparte hoekjes en nisjes. Overal zie ik antieke en brocante meubeltjes en leuke snuisterijtjes, die ongetwijfeld bij elkaar zijn gezocht door Karin. Ze heeft de woning met veel stijl en zorg ingericht. Ook de ligging van de villa is uniek: heerlijk rustig tussen oude olijfgaarden, waarbij je een geweldig uitzicht hebt op de vallei, de oostkust van het eiland, Corfu-stad, de Ionische zee en het Griekse vasteland. Zelfs Albani kan ik zien. In de tuin ligt een fraai priv-zwembad met ligstoelen en parasols en ik besluit direct een verfrissende duik te nemen. Even later zoek ik op n van de terrassen een plekje in de schaduw op, waar ik geniet van de rust en ruimte. Even bijkomen van al deze mooie indrukken en een paar minuten voor mezelf inlassen! Lang duurt dat overigens niet. Karin komt enthousiast aanlopen, vraagt of ik het naar mijn zin heb en of zij misschien nog iets voor mij kan doen. Ik kijk haar aan en zeg lachend: ?Of ik het naar mijn zin heb? Ik vertrek hier nooit meer!?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 485,00