Hotel Villa Kerasia
Geef uw mening

Hotel Villa Kerasia

?En hoe smaakte het?? De zon zakt langzaam onder, naast me prijkt een prachtig landhuis uit 1883, voor me het zwembad. De kaarsen branden en de borden zijn leeg. Ik zit samen

met de andere gasten van Villa Kerasia na te genieten van het eten dat eigenaar Babis vanavond voor ons gekookt heeft. De gemoedelijkheid viert hier hoogtij. We lachen en delen ervaringen van de plekken die we gezien hebben. Babis schudt af en toe zijn hoofd als we vragen of die ene tip echt een aanrader is. Ik kijk naar de andere gasten en bedenk me: dit tafereel schetst deze plek zo mooi. Villa Kerasia is een oud traditioneel landhuis dat gerenoveerd en omgetoverd is tot een bed and breakfast. Rustig gelegen op de heuvel kijk je uit over de olijfgaarden, valleien en wijnvelden. Ontbijten doe je in de eetkamer, nazitten kan in de woonkamer. Of je trekt je terug in de tuin of je fantastische kamer. En ook daar in je kamer is het zoals overal in het huis van Babis: huiselijk, comfortabel, ruim en rustig. Maar zijn Griekse afkomst verloochent hij zeker niet: de prachtige kalkmuren zijn perfect gerestaureerd, net als de hoge plafonds en ook de stijl verklapt soms zijn Griekse bloed. Babis schenkt nog een wijn in en vertelt het verhaal van zijn streek. Vanavond zaten we hier met z?n achten, gister met zeven personen. Dat is het leuke van bij Babis verblijven. ?Alles mag, niks hoeft,? zegt hij dan. Als je je maar thuis voelt. En dat doe ik. Als een Griek bij de Grieken.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Villa Kerasia in Kerasia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 600,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
?En hoe smaakte het?? De zon zakt langzaam onder, naast me prijkt een prachtig landhuis uit 1883, voor me het zwembad. De kaarsen branden en de borden zijn leeg. Ik zit samen met de andere gasten van Villa Kerasia na te genieten van het eten dat eigenaar Babis vanavond voor ons gekookt heeft. De gemoedelijkheid viert hier hoogtij. We lachen en delen ervaringen van de plekken die we gezien hebben. Babis schudt af en toe zijn hoofd als we vragen of die ene tip echt een aanrader is. Ik kijk naar de andere gasten en bedenk me: dit tafereel schetst deze plek zo mooi. Villa Kerasia is een oud traditioneel landhuis dat gerenoveerd en omgetoverd is tot een bed and breakfast. Rustig gelegen op de heuvel kijk je uit over de olijfgaarden, valleien en wijnvelden. Ontbijten doe je in de eetkamer, nazitten kan in de woonkamer. Of je trekt je terug in de tuin of je fantastische kamer. En ook daar in je kamer is het zoals overal in het huis van Babis: huiselijk, comfortabel, ruim en rustig. Maar zijn Griekse afkomst verloochent hij zeker niet: de prachtige kalkmuren zijn perfect gerestaureerd, net als de hoge plafonds en ook de stijl verklapt soms zijn Griekse bloed. Babis schenkt nog een wijn in en vertelt het verhaal van zijn streek. Vanavond zaten we hier met z?n achten, gister met zeven personen. Dat is het leuke van bij Babis verblijven. ?Alles mag, niks hoeft,? zegt hij dan. Als je je maar thuis voelt. En dat doe ik. Als een Griek bij de Grieken.
 Lees meer bij Eliza-was-here