Zakynthos

Hotel Alexandra Beach
Geef uw mening

Hotel Alexandra Beach

Als u wilt genieten van een comfortabel en rustig verblijf dan is hotel Alexandra Beach de ideale bestemming. Het hotel biedt u een schitterend uitzicht over zee, waar u ?s avonds van

de zonsondergang kunt genieten. Voor wat meer actie kunt u terecht op het strand waar u diverse watersporten kunt beoefenen of in het fitnesscentrum bij het hotel. Het hotel biedt u zowel een binnen- als een buitenzwembad en voor een lekker hapje kunt u terecht in het restaurant.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Alexandra Beach in Tsilivi, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 504,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 574,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Hotel Alexandra Beach biedt een schitterend uitzicht over zee en beschikt over een heerlijk buitenzwembad. Kortom, alles voor een leuke vakantie binnen handbereik!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Als u wilt genieten van een comfortabel en rustig verblijf dan is hotel Alexandra Beach de ideale bestemming. Het hotel biedt u een schitterend uitzicht over zee, waar u ?s avonds van de zonsondergang kunt genieten. Voor wat meer actie kunt u terecht op het strand waar u diverse watersporten kunt beoefenen of in het fitnesscentrum bij het hotel. Het hotel biedt u zowel een binnen- als een buitenzwembad en voor een lekker hapje kunt u terecht in het restaurant.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Alexandra Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Alexandra Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Alexandra Beach
  • Hotel Alexandra Beach
  • Hotel Alexandra Beach