Skinaria

 
Villa (1)
Regio's
Zakynthos (145)
Plaatsen
Skinaria (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Skinaria in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Skinaria. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Skinaria, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Skinaria

Galini Villa

Zakynthos Skinaria

?Nu ben je vast helemaal galini, Eliza!? Ik lig heerlijk te relaxen in een fijne deckchair aan het zwembad. De Griekse betekenis van Galini is rust en balans. En na een paar

dagen in Galini Villas van Ren en zijn Griekse vrouw Ntia heb ik die rust helemaal te pakken. Ik kijk uit over de Ionische Zee, geniet van de stilte die alleen wordt verstoord door het ruisen van de wind door de olijfbomen en droom weer weg. De vader van Ntia was hier lang geleden boer, het mooiste stukje land mochten Ren en Ntia uitzoeken om er hun droom te verwezelijken. De bouw van autenthieke uit natuursteen opgetrokken villa's. En die droom is uitgekomen. Ver weg van de massa, in deze stille vallei in het noorden van Zakynthos, staan inmiddels drie aanngeschakelde schitterende villa?s die worden omgeven door geurige bloemen, oude olijfbomen en een prachtige wijngaard. En n van die villa?s is deze week van mij. Gisteren kreeg ik een ontspannende massage die Ntia voor me geregeld had en vandaag staat er lekker helemaal niets op het programma. Behalve wegdromen bij het uitzicht, bubbelen in de jacuzzi en weer zo?n heerlijke avond onder de fonkelende sterrenhemel. Precies zoals een vakantie hoort te zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen