Zakynthos

Hotel Poseidon Beach
Geef uw mening

Hotel Poseidon Beach

Hotel Poseidon Beach is gelegen op een rustige locatie in het plaatsje Laganas. Het hotel bevindt zich direct aan het mooie brede strand en in de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants

en barretjes. Op steenworp afstand bevindt zich al een supermarkt. Ook kunt u op de bus stappen, die op ongeveer 500 meter voor het complex stopt, en het eiland gaan verkennen. Hotel Poseidon Beach biedt u een mooi zwembad met een jacuzzi waar u heerlijk kunt ontspannen. Bovendien heeft het hotel een sierlijke tuin en een mooi zonneterras aan zee. Heerlijk genieten in een rustige omgeving!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Poseidon Beach in Laganas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 344,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 417,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
Sfeervol hotel Poeseidon Beach met verzorgde kamers, gelegen direct aan het strand en met een mooie tuin. Ideaal voor een heerlijke ontspannen (strand)vakantie!
 Lees meer bij Neckermann
Hotel Poseidon Beach is gelegen op een rustige locatie in het plaatsje Laganas. Het hotel bevindt zich direct aan het mooie brede strand en in de directe omgeving bevinden zich diverse restaurants en barretjes. Op steenworp afstand bevindt zich al een supermarkt. Ook kunt u op de bus stappen, die op ongeveer 500 meter voor het complex stopt, en het eiland gaan verkennen. Hotel Poseidon Beach biedt u een mooi zwembad met een jacuzzi waar u heerlijk kunt ontspannen. Bovendien heeft het hotel een sierlijke tuin en een mooi zonneterras aan zee. Heerlijk genieten in een rustige omgeving!
 Lees meer bij Sunweb
Sfeervol hotel Poeseidon Beach met verzorgde kamers, gelegen direct aan het strand en met een mooie tuin. Ideaal voor een heerlijke ontspannen (strand)vakantie!FaciliteitenFaciliteiten:Dit elegante h...
Uw zomervakantie in Hotel Poseidon Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Poseidon Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Poseidon Beach
  • Hotel Poseidon Beach
  • Hotel Poseidon Beach
  • Hotel Poseidon Beach