Zakynthos

Hotel Louis Zante Beach
Geef uw mening

Hotel Louis Zante Beach

Op deze perfecte locatie in Laganas, zal Hotel Louis Zante Beach u zeker bevallen. Om aan uw dagelijkse routine te ontspannen kunt u hier eindeloos veel keuzes maken om uw dag in

te delen. Omgeven door veel groen kunt u al wandelend de omgeving verkennen om uiteindelijk neer te struinen op een terrasje. Met een luxe tintje kunt u hier gebruikmaken van de vele faciliteiten en het all inclusive programma. Maakt u geen zorgen, maar laat u verwennen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Louis Zante Beach in Laganas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 554,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 1759,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Uitstekend hotel dat ruim is opgezet en beschikt over een zeer grote tuin en vele (sport)faciliteiten. Populair hotel onder de Nederlandse gasten. Mede door de vele faciliteiten gaat u een geweldige vakantie tegemoet!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Op deze perfecte locatie in Laganas, zal Hotel Louis Zante Beach u zeker bevallen. Om aan uw dagelijkse routine te ontspannen kunt u hier eindeloos veel keuzes maken om uw dag in te delen. Omgeven door veel groen kunt u al wandelend de omgeving verkennen om uiteindelijk neer te struinen op een terrasje. Met een luxe tintje kunt u hier gebruikmaken van de vele faciliteiten en het all inclusive programma. Maakt u geen zorgen, maar laat u verwennen.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Louis Zante Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Louis Zante Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Louis Zante Beach
  • Hotel Louis Zante Beach