Zakynthos

Hotel Astir Palace
Geef uw mening

Hotel Astir Palace

Hotel Astir Palace is de ideale bestemming voor een vakantie direct aan het mooie zandstrand van Laganas. Het is een modern en rustig gelegen hotel. Dit complex is van dezelfde eigenaars als

Hotel Astir Beach. Het hotel biedt u een groot zonneterras met zwembad en een gezellige poolbar voor een fris drankje. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Laganas met veel winkeltjes, restaurants, bars en terrassen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Astir Palace in Laganas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 356,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Astir Palace is de ideale bestemming voor een vakantie direct aan het mooie zandstrand van Laganas. Het is een modern en rustig gelegen hotel. Dit complex is van dezelfde eigenaars als Hotel Astir Beach. Het hotel biedt u een groot zonneterras met zwembad en een gezellige poolbar voor een fris drankje. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Laganas met veel winkeltjes, restaurants, bars en terrassen.
Zon, zee , strand en vertier, u vindt het allemaal in Laganas. Vanuit uw hotel loopt u zo het prachtige zandstrand op. 's Ochtends na uw ontbijt met uw tenen in het zand en uw krantje in de hand. En vergeet uw koffie natuurlijk niet. Dat is pas vakantie! Hotel Astir Palace, een prima hotel voor een aangename vakantie.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Astir Palace, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Astir Palace (Bron: sunweb)
  • Hotel Astir Palace
  • Hotel Astir Palace