Zakynthos

Appartement Villa Grimani
Geef uw mening

Appartement Villa Grimani

Appartementen Villa Grimani is een vriendelijk en populair appartementencomplex met een ideale ligging. Het complex ligt namelijk direct aan het Laganas-strand, het centrum ligt achter het complex. Geniet van al het moois

dat Laganas je te bieden heeft!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Villa Grimani in Laganas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 330,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 370,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Heerlijk vanaf†je balkon uitkijken over de fonkelende zee is nergens zo leuk als in de sfeervolle Appartementen Villa Grimani.†Hier wordt†je vakantie echt een feest! Een†betere ligging dan Appartementen Villa Grimani heeft†kun je je†haast niet wensen.†Direct aan het mooie strand en in het gezellige centrum van Laganas! In de directe omgeving vindt†je vele leuke winkeltjes en restaurants waar†je kunt genieten van de lekkerste Griekse specialiteiten. Omdat Appartementen Villa Grimani direct aan het strand gelegen is, is een eigen zwembad hier niet nodig. Vanuit†je appartement stap je†zo het heerlijke strand op waar†je tegen betaling plaats kunt nemen op een van de ligbedjes. Overdag kunt†je hier genieten van zon, zee en strand en 's avonds kun†je je†in de vele restaurantjes en tavernes tegoed doen aan een traditionele Griekse maaltijd.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Villa Grimani is een vriendelijk en populair appartementencomplex met een ideale ligging. Het complex ligt namelijk direct aan het Laganas-strand, het centrum ligt achter het complex. Geniet van al het moois dat Laganas je te bieden heeft!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Villa Grimani, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Villa Grimani (Bron: vaya)
  • Appartement Villa Grimani
  • Appartement Villa Grimani