Zakynthos

Appartement Natali
Geef uw mening

Appartement Natali

Het complex van Appartementen Natali heeft een hele leuk ligging op het eiland Zakynthos. De appartementen liggen naast de bekende Appartementen Pierros en liggen vrijwel direct aan het strand. Hier kunt u

heerlijk genieten van de aangename temperaturen en regelmatig een frisse duik in de zee nemen.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Natali in Laganas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 352,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 499,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (4)
Appartementen Natali is echt ideaal gelegen. Naast het complex liggen de bekende Appartementen Pierros. Vanuit uw appartement ruikt u de geur van de zee en is het†maar een klein stukje lopen voor het heerlijke strand. U kunt hier echt genieten van de rust. Wilt u toch de gezelligheid op zoeken? Dan is het centrum met de winkeltjes, restaurantjes en de bekende Barstreet op nog geen 10 minuten loopafstand!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Het complex van Appartementen Natali heeft een hele leuk ligging op het eiland Zakynthos. De appartementen liggen naast de bekende Appartementen Pierros en liggen vrijwel direct aan het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van de aangename temperaturen en regelmatig een frisse duik in de zee nemen.
 Lees meer bij Sunweb
Appartementen Natali is echt ideaal gelegen. Naast het complex liggen de bekende Appartementen Pierros. Vanuit uw appartement ruikt u de geur van de zee en het is ook maar een klein stukje lopen voor het heerlijke strand. U kunt hier echt genieten van de rust. Wilt u toch de gezelligheid op zoeken? Dan is het centrum met de winkeltjes, restaurantjes en de bekende Barstreet op nog geen 10 minuten loopafstand!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Appartementen Natali ligt op een steenworp afstand van de Barstreet in Laganas. De appartementen hebben een fijn zwembad, met poolbar. Met ook nog het heerlijke zandstrand voor de deur, kan het niet anders dan een topvakantie worden!
Uw zomervakantie in Appartement Natali, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Natali (Bron: sunweb)
  • Appartement Natali
  • Appartement Natali
  • Appartement Natali
  • Appartement Natali