Zakynthos

Hotel Belvedere
Geef uw mening

Hotel Belvedere

Warm weerzien op Zakynthos... Hoe klein kan de wereld zijn? Of liever gezegd het Griekse Vassilikos? Als ik in het Belvedere Boutique Hotel aankom en wil inchecken, bekruipt mij een gevoel

van herkenning. De receptie met frisse blauwe en witte kleuren en de warme sfeer komen mij bekend voor. Toeval? Allesbehalve, zo blijkt als eigenaresse Vicky mij hartelijk welkom heet. We kijken elkaar aan en schieten spontaan in de lach. Een minuut later halen we mooie herinneringen op aan mijn verblijf vorig jaar in Sea View Castle, een ander hotel in Vassilikos, waar Vicky ook eigenaresse van is. Voor ons is het een warm weerzien onder de Griekse zon. We kletsen er lekker op los, ik praat haar bij over mijn belevenissen in Nederland en ze is een en al oor. Een échte vriendin. Even later loop ik door het hotel op zoek naar mijn kamer en zie dat de inrichting veel weg heeft van Sea View Castle. De lounge met grote banken en heerlijke kussens, de mooie tekeningen op de muur, de elegante stoelen en de sfeervol gedekte eettafels. Alles klopt en is met zorg uitgezocht. Een uurtje later vier ik mijn hereniging met Vicky met een typisch Griekse lunch op het ruime dakterras. Een mooi plekje. Terwijl ik geniet van de olijven, de rust en het prachtige uitzicht op de helderblauwe zee en de baaien trakteer ik mezelf nog maar op een wijntje. Tijd voor een toost op vast weer een leuke vakantie! Dat moet zeker lukken als ik vanuit mijn ooghoek het heerlijke zwembad met ligstoelen en de uitnodigende jacuzzi zie. Ik weet nu al dat ik daar de komende dagen de nodige uurtjes ga doorbrengen, want ik ben wel toe aan wat rust! Natuurlijk wil ik ook terug naar het gezellige Vassilikos. Ik weet nog van mijn vorige vakantie dat het plaatsje bol staat van de authentieke tavernes, terrasjes en winkeltjes. Ik ben er zo vanuit het hotel en heb daar een heerlijke ochtend. ?s Middags pak ik de bus naar Zakynthos-stad, zo?n 15 kilometer verder op. Tijdens de rit zie ik het groene landschap en de heuvels aan mij voorbij schieten en doezel heel even weg. De buschauffeur raadt mij even later aan uit te stappen bij de kleurrijke haven. Een prima tip, want hier valt genoeg te beleven. Op een terrasje doe ik me tegoed aan versgevangen inktvis, heerlijk! De avond breng ik door in een openluchtdiscotheek, want ook dát wil ik toch écht een keer meemaken. Morgen staat voor mij in het teken van de Caretta-caretta?s, de beroemde en beschermde zeeschildpadden die, eieren leggen in het zand op de stranden van Vassilikos en omgeving. Ik verheug me er enorm op en hoop natuurlijk dat ik een glimp van deze diertjes kan opvangen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Belvedere in Gerakas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 510,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Warm weerzien op Zakynthos... Hoe klein kan de wereld zijn? Of liever gezegd het Griekse Vassilikos? Als ik in het Belvedere Boutique Hotel aankom en wil inchecken, bekruipt mij een gevoel van herkenning. De receptie met frisse blauwe en witte kleuren en de warme sfeer komen mij bekend voor. Toeval? Allesbehalve, zo blijkt als eigenaresse Vicky mij hartelijk welkom heet. We kijken elkaar aan en schieten spontaan in de lach. Een minuut later halen we mooie herinneringen op aan mijn verblijf vorig jaar in Sea View Castle, een ander hotel in Vassilikos, waar Vicky ook eigenaresse van is. Voor ons is het een warm weerzien onder de Griekse zon. We kletsen er lekker op los, ik praat haar bij over mijn belevenissen in Nederland en ze is een en al oor. Een échte vriendin. Even later loop ik door het hotel op zoek naar mijn kamer en zie dat de inrichting veel weg heeft van Sea View Castle. De lounge met grote banken en heerlijke kussens, de mooie tekeningen op de muur, de elegante stoelen en de sfeervol gedekte eettafels. Alles klopt en is met zorg uitgezocht. Een uurtje later vier ik mijn hereniging met Vicky met een typisch Griekse lunch op het ruime dakterras. Een mooi plekje. Terwijl ik geniet van de olijven, de rust en het prachtige uitzicht op de helderblauwe zee en de baaien trakteer ik mezelf nog maar op een wijntje. Tijd voor een toost op vast weer een leuke vakantie! Dat moet zeker lukken als ik vanuit mijn ooghoek het heerlijke zwembad met ligstoelen en de uitnodigende jacuzzi zie. Ik weet nu al dat ik daar de komende dagen de nodige uurtjes ga doorbrengen, want ik ben wel toe aan wat rust! Natuurlijk wil ik ook terug naar het gezellige Vassilikos. Ik weet nog van mijn vorige vakantie dat het plaatsje bol staat van de authentieke tavernes, terrasjes en winkeltjes. Ik ben er zo vanuit het hotel en heb daar een heerlijke ochtend. ?s Middags pak ik de bus naar Zakynthos-stad, zo?n 15 kilometer verder op. Tijdens de rit zie ik het groene landschap en de heuvels aan mij voorbij schieten en doezel heel even weg. De buschauffeur raadt mij even later aan uit te stappen bij de kleurrijke haven. Een prima tip, want hier valt genoeg te beleven. Op een terrasje doe ik me tegoed aan versgevangen inktvis, heerlijk! De avond breng ik door in een openluchtdiscotheek, want ook dát wil ik toch écht een keer meemaken. Morgen staat voor mij in het teken van de Caretta-caretta?s, de beroemde en beschermde zeeschildpadden die, eieren leggen in het zand op de stranden van Vassilikos en omgeving. Ik verheug me er enorm op en hoop natuurlijk dat ik een glimp van deze diertjes kan opvangen.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Hotel Belvedere, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Belvedere (Bron: eliza-was-here)
  • Hotel Belvedere