Zakynthos

Appartement Jenny
Geef uw mening

Appartement Jenny

Nieuw in ons aanbod is Appartementen Jenny. Hier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie in een rustige omgeving. De appartementen zijn vrij nieuw, ruim en verzorgd ingericht en bieden alles wat

u nodig heeft op vakantie. Het complex ligt op een steenworp afstand van het strand en in de directe omgeving vindt u een supermarkt. Zowel voor rustzoekers als watersporters is dit een goede vakantiebestemming.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Agios Sostis, Zakynthos, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Nieuw in ons aanbod is Appartementen Jenny. Hier kunt u heerlijk genieten van uw vakantie in een rustige omgeving. De appartementen zijn vrij nieuw, ruim en verzorgd ingericht en bieden alles wat u nodig heeft op vakantie. Het complex ligt op een steenworp afstand van het strand en in de directe omgeving vindt u een supermarkt. Zowel voor rustzoekers als watersporters is dit een goede vakantiebestemming.
Uw zomervakantie in Appartement Jenny, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Jenny (Bron: sunweb)
  • Appartement Jenny