Zakynthos

Aresti Villa
Geef uw mening

Aresti Villa

Ik hoef de deur niet meer uit! Ik logeer een paar nachtjes in Aresti Villas en het ontbreekt werkelijk aan niets. Naast een prachtige, traditioneel ingerichte villa, is er een goed restaurant

en zelfs een mini supermarkt met allerlei lekkernijen. Ik begin elke dag met een lekker vers ontbijtje in mijn eigen, fleurige tuin en om wakker te worden maak ik een frisse duik in mijn eigen privé zwembad. Eigenlijk kan mijn dag al niet meer niet meer stuk. Terwijl ik gisteren van de mini supermarkt terugliep naar mijn villa viel mijn oog op een kleine boerderij. Toch eens even een kijkje nemen. Wat leuk, er lopen hier allemaal dieren rond! Meteen pak ik wat brood uit mijn boodschappentas. De geiten hebben het gezien en komen nieuwsgierig naar me toe gelopen. Het duurt niet lang of ook de kippen, schapen en ganzen zijn van het verse brood aan het smikkelen. Ik ben zo enthousiast met voederen bezig, dat ik te laat opmerk dat het brood op is. Terug naar het supermarktje dus. Ik wil mijn lekkere ontbijtje niet overslaan en met een lege maag Zakynthos Stad verkennen is niet erg handig.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aresti Villa in Agios Dimitrios, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 455,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Ik hoef de deur niet meer uit! Ik logeer een paar nachtjes in Aresti Villas en het ontbreekt werkelijk aan niets. Naast een prachtige, traditioneel ingerichte villa, is er een goed restaurant en zelfs een mini supermarkt met allerlei lekkernijen. Ik begin elke dag met een lekker vers ontbijtje in mijn eigen, fleurige tuin en om wakker te worden maak ik een frisse duik in mijn eigen privé zwembad. Eigenlijk kan mijn dag al niet meer niet meer stuk. Terwijl ik gisteren van de mini supermarkt terugliep naar mijn villa viel mijn oog op een kleine boerderij. Toch eens even een kijkje nemen. Wat leuk, er lopen hier allemaal dieren rond! Meteen pak ik wat brood uit mijn boodschappentas. De geiten hebben het gezien en komen nieuwsgierig naar me toe gelopen. Het duurt niet lang of ook de kippen, schapen en ganzen zijn van het verse brood aan het smikkelen. Ik ben zo enthousiast met voederen bezig, dat ik te laat opmerk dat het brood op is. Terug naar het supermarktje dus. Ik wil mijn lekkere ontbijtje niet overslaan en met een lege maag Zakynthos Stad verkennen is niet erg handig.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Aresti Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aresti Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Aresti Villa
  • Aresti Villa