Santorini

La Mer Deluxe Hotel
Geef uw mening

La Mer Deluxe Hotel

Santorini is het schilderachtige Griekenland zoals wij dat kennen van de foto?s met witte kerkjes met blauwe daken, ezeltjes en authentieke dorpjes. Wilt u echt een heerlijke zon- en strandvakantie beleven, maar

dan eens in een andere sfeer, dan is Santorini de perfecte keuze. Het eiland is een waar natuurwonder. Het is ontstaan nadat de gigantische vulkaan die hier in zee lag, uiteen spatte. Slechts de randen bleven na de ontploffing boven water uitsteken en één van die kraterranden is het huidige Santorini. Het bestaat uit meerdere eilanden en de totale oppervlakte is circa 73 km2. Vooral het landschap aan de westkant is erg imposant met de enorme uit het water rijzende, steile klippen. De overweldigende natuur leent zich uitstekend voor wandelingen.Omdat het een vulkanisch eiland is, is het zand op vele mooie stranden zwart van kleur. Naast prachtige stranden, gezellige barretjes en uitstekende restaurants biedt Santorini ook de mogelijkheid tot het maken van diverse excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de beroemde archeologische opgravingen van een Minoische stad in Akrotiri en genieten van de beroemde zonsondergang in het pittoreske Oia. Het plaatsje lijkt weggelopen uit een fotoboek, zo mooi. Kenmerkend zijn de witte huisjes met blauwe kozijnen en deuren en de witte kerkjes met blauwe koepels. Fira, de hoofdstad van het eiland, is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. De stad wordt gekenmerkt door koepelkerkjes, grotwoningen en smalle, gezellige straatjes. Het is een hele belevenis om de kleine haven, Skala Firon, te bereiken. Het ligt namelijk 275 meter onder Fira. Als u de trap van 566 treden te veel van het goede vindt, kunt u met de kabelbaan of zelfs per ezel naar beneden gaan. De hotels, barretjes en restaurants hebben terrassen met een fantastisch uitzicht op onder andere de eilanden Nea Kameni en Thirasia. Het is mogelijk een boottocht naar deze eilandjes te maken. Hier vindt u geneeskrachtige, natuurlijke warmwaterbronnen waarin u kunt zwemmen.Bella Vakanza biedt u bijzondere accommodaties aan. U kunt kiezen uit verschillende luxe accommodaties die in de schilderachtige dorpjes, Megalochori, Oia en Akrotiri liggen. Hier kunt u de echte Griekse sfeer nog proeven. De dorpjes liggen niet ver van de hoofdstad Fira vandaan.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Kamari, Santorini, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Santorini is het schilderachtige Griekenland zoals wij dat kennen van de foto?s met witte kerkjes met blauwe daken, ezeltjes en authentieke dorpjes. Wilt u echt een heerlijke zon- en strandvakantie beleven, maar dan eens in een andere sfeer, dan is Santorini de perfecte keuze. Het eiland is een waar natuurwonder. Het is ontstaan nadat de gigantische vulkaan die hier in zee lag, uiteen spatte. Slechts de randen bleven na de ontploffing boven water uitsteken en één van die kraterranden is het huidige Santorini. Het bestaat uit meerdere eilanden en de totale oppervlakte is circa 73 km2. Vooral het landschap aan de westkant is erg imposant met de enorme uit het water rijzende, steile klippen. De overweldigende natuur leent zich uitstekend voor wandelingen.Omdat het een vulkanisch eiland is, is het zand op vele mooie stranden zwart van kleur. Naast prachtige stranden, gezellige barretjes en uitstekende restaurants biedt Santorini ook de mogelijkheid tot het maken van diverse excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de beroemde archeologische opgravingen van een Minoische stad in Akrotiri en genieten van de beroemde zonsondergang in het pittoreske Oia. Het plaatsje lijkt weggelopen uit een fotoboek, zo mooi. Kenmerkend zijn de witte huisjes met blauwe kozijnen en deuren en de witte kerkjes met blauwe koepels. Fira, de hoofdstad van het eiland, is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. De stad wordt gekenmerkt door koepelkerkjes, grotwoningen en smalle, gezellige straatjes. Het is een hele belevenis om de kleine haven, Skala Firon, te bereiken. Het ligt namelijk 275 meter onder Fira. Als u de trap van 566 treden te veel van het goede vindt, kunt u met de kabelbaan of zelfs per ezel naar beneden gaan. De hotels, barretjes en restaurants hebben terrassen met een fantastisch uitzicht op onder andere de eilanden Nea Kameni en Thirasia. Het is mogelijk een boottocht naar deze eilandjes te maken. Hier vindt u geneeskrachtige, natuurlijke warmwaterbronnen waarin u kunt zwemmen.Bella Vakanza biedt u bijzondere accommodaties aan. U kunt kiezen uit verschillende luxe accommodaties die in de schilderachtige dorpjes, Megalochori, Oia en Akrotiri liggen. Hier kunt u de echte Griekse sfeer nog proeven. De dorpjes liggen niet ver van de hoofdstad Fira vandaan.
Uw zomervakantie in La Mer Deluxe Hotel, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in La Mer Deluxe Hotel (Bron: bella-vakanza)
  • La Mer Deluxe Hotel