Samos

Appartement Dimitris
Geef uw mening

Appartement Dimitris

Deze bijzondere huisjes zijn allemaal in een andere stijl gebouwd en hebben daardoor alle een uniek karakter! Wanneer u wilt genieten van rust en natuur is een verblijf in Appartementen Dimitris zeker

aan te raden! Dit complex ligt in een schitterende glooiende omgeving met veel olijfbomen, met het strand op maar vijf minuutjes lopen afstand. De leuke huisjes van Appartementen Dimitris zijn gebouwd in de meest uiteenlopende bouwstijlen. Ieder huisje is daardoor anders en heeft een heel eigen karakter. Dit in combinatie met de rust waar u hier optimaal van kunt genieten, zorgt ervoor dat veel gasten hier al jaren terugkeren.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Dimitris in Votsalakia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze bijzondere huisjes zijn allemaal in een andere stijl gebouwd en hebben daardoor alle een uniek karakter! Wanneer u wilt genieten van rust en natuur is een verblijf in Appartementen Dimitris zeker aan te raden! Dit complex ligt in een schitterende glooiende omgeving met veel olijfbomen, met het strand op maar vijf minuutjes lopen afstand. De leuke huisjes van Appartementen Dimitris zijn gebouwd in de meest uiteenlopende bouwstijlen. Ieder huisje is daardoor anders en heeft een heel eigen karakter. Dit in combinatie met de rust waar u hier optimaal van kunt genieten, zorgt ervoor dat veel gasten hier al jaren terugkeren.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Dimitris, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Dimitris (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Dimitris