Samos

Appartement Villa Themos
Geef uw mening

Appartement Villa Themos

Even buiten het gezellige centrum van Kokkari vindt u op een heuvel tussen al het groen Appartementen Villa Themos. Het is een zeer gezellig en gemoedelijk complex, waar de vriendelijke eigenaresse er

alles aan zal doen om het u naar de zin te maken. De appartementen zijn verzorgd en netjes ingericht. ?s Avonds kunt u op de bus stappen, die aan de overkant van het complex stopt, voor een lekker hapje in een van de vele gezellige restaurantjes die Kokkari te bieden heeft.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Villa Themos in Kokkari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 352,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 439,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 579,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (5)
Deze gemoedelijke accommodatie is al jaren een begrip op de Nederlandse markt. De vriendelijke eigenaresse ontvangt u met open armen en doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Even buiten het gezellige centrum van Kokkari vindt u op een heuvel tussen al het groen Appartementen Villa Themos. Het is een zeer gezellig en gemoedelijk complex, waar de vriendelijke eigenaresse er alles aan zal doen om het u naar de zin te maken. De appartementen zijn verzorgd en netjes ingericht. ?s Avonds kunt u op de bus stappen, die aan de overkant van het complex stopt, voor een lekker hapje in een van de vele gezellige restaurantjes die Kokkari te bieden heeft.
 Lees meer bij Sunweb
*afstand tot centrum circa 1,6 kilometer* afstand tot strand circa 100 meter* afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter* afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 100 meter* afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 100 meter
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Villa Themos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Villa Themos (Bron: sunweb)
  • Appartement Villa Themos
  • Appartement Villa Themos
  • Appartement Villa Themos
  • Appartement Villa Themos
  • Appartement Villa Themos