Samos

Appartement Marina
Geef uw mening

Appartement Marina

Nieuw bij Sunweb! Ervaar de schitterende natuur en de heerlijk rustige omgeving in het bijzondere Appartementen Marina. U verblijft in moderne appartementen die zijn voorzien van alle gewenste comfort. Geniet van het

adembenemende uitzicht over zee!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Marina in Kokkari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 405,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 434,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 445,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
Het geluid van de helderblauwe zee en de aangename Griekse zon op je gezicht, dat is terug te vinden†in de†rustig gelegen Appartementen Marina. Het idyllische uitzicht over deze prachtige omgeving verveelt nooit! De rust en comfort maken je verblijf hier tot een perfect geheel. Ondanks dat je hier zo rustig gelegen zit, zijn de de appartementen modern ingericht en bieden je alle comfort. Een handige tip is het om ook een auto te huren, zodat je alle mooie plekjes van het eiland kunt beleven.†Al met al is dit is echt een uitstekend adresje om van een ontspannen vakantie aan zee te genieten!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Nieuw bij Sunweb! Ervaar de schitterende natuur en de heerlijk rustige omgeving in het bijzondere Appartementen Marina. U verblijft in moderne appartementen die zijn voorzien van alle gewenste comfort. Geniet van het adembenemende uitzicht over zee!
 Lees meer bij Sunweb
Appartementen Marina heeft een schitterende ligging, aan de mooie baai van Kokkari. Bovendien vind je het heerlijke Tsamadou-strand op slechts enkele meters loopafstand, wat het een ideaal adres maakt voor een ontspannen strandvakantie!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Marina, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Marina (Bron: sunweb)
  • Appartement Marina
  • Appartement Marina
  • Appartement Marina
  • Appartement Marina