Samos

Appartement Lambros
Geef uw mening

Appartement Lambros

Hotel en Appartementen Lambros is een leuk complex met een vriendelijke eigenaresse (Sofia), zij spreekt goed Engels en maakt het u graag naar uw zin. Haar gastvrijheid zal uw vakantiegevoel positief beÔnvloeden.

U zit hier op een uitstekende plaats wat betreft de ligging, dichtbij het strand en niet ver van het centrum. U kunt uzelf hier ook prima terug trekken en genieten van de rust. U kunt vanuit het complex gemakkelijk andere plaatsen op Samos bezoeken, de bus stopt voor de deur.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Lambros in Kokkari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 395,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 629,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
De Appartementen Lambros hebben een authentieke uitstraling, waarbij de Griekse sfeer direct zorgt voor dat lekker vakantiegevoel. Genieten van je vakantie is hier dan ook heel gemakkelijk! Je kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad en vervolgens uitrusten op een ligbedje onder de parasol. Tussendoor kun je ook een lekker drankje aan de bar nemen en genieten van het zonnetje! †Voor een hapje eten hoef je slechts een paar stappen te lopen, de appartementen liggen namelijk in het centrum van Kokkari. Er zijn voldoende winkeltjes en restaurantjes in het knusse centrum om je te vermaken. Op slechts 50 meter afstand stopt een bus zodat je ook andere plaatsjes op het eiland kunt ontdekken, waarbij je de schoonheid van het eiland zelf kunt ervaren.†
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen†Lambros heeft een ideale ligging aan het strand. Het centrum van Kokkari vindt u op slechts enkele minuten loopafstand. Toch kunt u zich in Lambros prima terugtrekken en genieten van de rust. Kortom, de ideale combinatie van vertier en ontspanning!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel en Appartementen Lambros is een leuk complex met een vriendelijke eigenaresse (Sofia), zij spreekt goed Engels en maakt het u graag naar uw zin. Haar gastvrijheid zal uw vakantiegevoel positief beÔnvloeden. U zit hier op een uitstekende plaats wat betreft de ligging, dichtbij het strand en niet ver van het centrum. U kunt uzelf hier ook prima terug trekken en genieten van de rust. U kunt vanuit het complex gemakkelijk andere plaatsen op Samos bezoeken, de bus stopt voor de deur.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Lambros, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Lambros (Bron: sunweb)
  • Appartement Lambros
  • Appartement Lambros
  • Appartement Lambros