Samos

Hotel Daphne
Geef uw mening

Hotel Daphne

In Hotel Daphne kun je je helemaal ontspannen; begin ?s morgens met een heerlijk ontbijtje om vervolgens onder de parasol te luieren aan het zwembad. De Griekse gastvrijheid maakt uw vakantie compleet.

Als je zin hebt om eens actief bezig te zijn, kun je de omgeving ook te voet verkennen. Het gebied staat tenslotte bekend als n van de mooiste wandelgebieden van Samos. Toch liever wandelen door het centrum? Dan brengt de shuttleservice je snel naar het authentieke centrum van Agios Konstantinos. En omdat het eiland ng meer te bieden heeft, is ook een leuke excursie aan te raden. Leef je uit tijdens een jeepsafari of geniet van een verkoelende wind op de boot, om de dag vervolgens af te sluiten met een barbecue!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Daphne in Agios Konstantinos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 465,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
In Hotel Daphne kun je je helemaal ontspannen; begin ?s morgens met een heerlijk ontbijtje om vervolgens onder de parasol te luieren aan het zwembad. De Griekse gastvrijheid maakt uw vakantie compleet. Als je zin hebt om eens actief bezig te zijn, kun je de omgeving ook te voet verkennen. Het gebied staat tenslotte bekend als n van de mooiste wandelgebieden van Samos. Toch liever wandelen door het centrum? Dan brengt de shuttleservice je snel naar het authentieke centrum van Agios Konstantinos. En omdat het eiland ng meer te bieden heeft, is ook een leuke excursie aan te raden. Leef je uit tijdens een jeepsafari of geniet van een verkoelende wind op de boot, om de dag vervolgens af te sluiten met een barbecue!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Hotel Daphne, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Daphne (Bron: jiba-zomer)
  • Hotel Daphne
  • Hotel Daphne