Agios Konstantinos

 
Appartement (1)
Villa (1)
Hotel (1)
Regio's
Samos (95)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Agios Konstantinos in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Agios Konstantinos. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Agios Konstantinos, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Agios Konstantinos

Appartement Villa Agios

Samos Agios Konstantinos

Schoonmaak, wisseling handdoeken en bedlinnen 2 x p.wk. Kinderbed: gratis.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Sudtours-lastminute Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden Vakantiediscounter Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 343,00

Appartement Apollonia Bay

Samos Agios Konstantinos

Appartementen Apollonia ligt in een goene omgeving en is een rustige, maar zeer sfeervolle accommodatie. Door de persoonlijke service van de eigenaresse zult u zich hier snel thuis voelen. Welkom op Samos!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Daphne

Samos Agios Konstantinos

In Hotel Daphne kun je je helemaal ontspannen; begin ?s morgens met een heerlijk ontbijtje om vervolgens onder de parasol te luieren aan het zwembad. De Griekse gastvrijheid maakt uw vakantie compleet.

Als je zin hebt om eens actief bezig te zijn, kun je de omgeving ook te voet verkennen. Het gebied staat tenslotte bekend als n van de mooiste wandelgebieden van Samos. Toch liever wandelen door het centrum? Dan brengt de shuttleservice je snel naar het authentieke centrum van Agios Konstantinos. En omdat het eiland ng meer te bieden heeft, is ook een leuke excursie aan te raden. Leef je uit tijdens een jeepsafari of geniet van een verkoelende wind op de boot, om de dag vervolgens af te sluiten met een barbecue!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Jiba-zomer Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 465,00