Rhodos

Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos
Geef uw mening

Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos

Aan de westkust van Rhodos ligt de gezellige vakantiebestemming Ialyssos, iets onder Rhodos-Stad. Aan deze zijde van het eiland staat altijd een verkoelend briesje. Dat wordt dus heerlijk genieten van de zon

en het strand. Maar het prachtige complex van Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos heeft nog veel meer te bieden! Meerdere grote zwembaden, keuze uit diverse restaurants en een enthousiast animatieteam dat zowel overdag als ?s avonds de leukste activiteiten organiseert.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos in Trianda, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 474,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aan de westkust van Rhodos ligt de gezellige vakantiebestemming Ialyssos, iets onder Rhodos-Stad. Aan deze zijde van het eiland staat altijd een verkoelend briesje. Dat wordt dus heerlijk genieten van de zon en het strand. Maar het prachtige complex van Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos heeft nog veel meer te bieden! Meerdere grote zwembaden, keuze uit diverse restaurants en een enthousiast animatieteam dat zowel overdag als ?s avonds de leukste activiteiten organiseert.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos (Bron: sunweb)
  • Hotel Sunshine Vacation Club Rhodos