Rhodos

Hotel Blue Horizon
Geef uw mening

Hotel Blue Horizon

Direct aan het fijne strand van Ialyssos ligt het luxueuze Hotel Blue Horizon. Naast de vele faciliteiten biedt dit hotel ook nog eens een zeer goede en persoonlijke service. In de tropische

tuin zult u zeker genieten van het zwembad en het schitterende uitzicht. Meedoen met het enthousiaste animatieteam kan natuurlijk ook! Zo maakt u ook nog eens kennis met uw medevakantiegangers. Gezellig ?s avonds met een drankje ervaringen uitwisselen over het veelzijdige Rhodos. Zeker weten dat u nog interessante tips opdoet.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Blue Horizon in Trianda, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Een bekend hotel met een prachtige tuin met zwembad en gelegen aan het strand. Het hotel heeft veel stamgasten door de zeer goede service en de faciliteiten.
Direct aan het fijne strand van Ialyssos ligt het luxueuze Hotel Blue Horizon. Naast de vele faciliteiten biedt dit hotel ook nog eens een zeer goede en persoonlijke service. In de tropische tuin zult u zeker genieten van het zwembad en het schitterende uitzicht. Meedoen met het enthousiaste animatieteam kan natuurlijk ook! Zo maakt u ook nog eens kennis met uw medevakantiegangers. Gezellig ?s avonds met een drankje ervaringen uitwisselen over het veelzijdige Rhodos. Zeker weten dat u nog interessante tips opdoet.
 Lees meer bij Sunweb
Schoonmaak 7 x p.wk., wisseling handdoeken en bedlinnen 3 x p.wk. Kinderbed: gratis.
Uw zomervakantie in Hotel Blue Horizon, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Blue Horizon (Bron: sunweb)
  • Hotel Blue Horizon
  • Hotel Blue Horizon
  • Hotel Blue Horizon