Rhodos

Hotel Majestic
Geef uw mening

Hotel Majestic

Hotel Majestic heeft een geweldige ligging midden in het centrum, vlakbij het strand Ún beschikt ook nog over een zwembad. De transferbus brengt u tot op een klein stukje lopen van Hotel

Majestic. Een ideale vakantie voor wie alles in de buurt wilt hebben!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Hotel Majestic in Rhodos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 375,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (3)
Voor een superjongerenvakantie ga je naar Hotel Majestic! Dit hotel ligt aan het strand, in het centrum en ook nog eens aan de Barstreet. Wat wil je nog meer tijdens je vakantie? Het hotel beschikt daarnaast ook over een zwembad, spelletjesruimte en bar. Ideaal voor jongeren die houden van stappen, aan het strand liggen en genieten van een heerlijke vakantie.
 Lees meer bij Gogonl
Hotel Majestic heeft een geweldige ligging midden in het centrum, vlakbij het strand Ún beschikt ook nog over een zwembad. De transferbus brengt u tot op een klein stukje lopen van Hotel Majestic. Een ideale vakantie voor wie alles in de buurt wilt hebben!
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Majestic heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je word hier vriendelijk ontvangen, dus tijd om te ontspannen. Hotel Majestic is gunstig gelegen in het centrum, wat wil je nog meer?
 Lees meer bij Vaya
Hotel Majestic ligt aan het strand, in het centrum en ook nog eens aan de Barstreet. Het hotel beschikt over een zwembad. De perfecte locatie voor jongeren die houden van stappen, aan het strand liggen en willen genieten van een heerlijke vakantie!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Majestic, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Majestic (Bron: sunweb)
  • Hotel Majestic
  • Hotel Majestic
  • Hotel Majestic