Rhodos

Hotel Africa
Geef uw mening

Hotel Africa

De nette kamers van Hotel Africa zijn zeer geliefd. Hotel Africa heeft dan ook voor ieder wat wils. Het hotel ligt in het centrum, dicht bij zee en er zijn uitgaansgelegenheden in

de directe omgeving.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Africa in Rhodos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 390,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 418,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 429,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Eenvoudig maar zeer centraal gelegen, op een steenworp afstand van het strand en het centrum van Rhodos-Stad. Direct in het bruisende centrum van Rhodos-Stad met vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het prachtige lange strand ligt op zeer korte loopafstand van het hotel.Dit zeer gunstig gelegen en eenvoudige hotel is vooral geschikt voor mensen die centraal willen verblijven. Het ligt midden in het centrum, schuin tegenover de gezellige Barstreet! Begin de avond met een drankje in de bar van het hotel en eindig de avond in Barstreet, dat op een steenworp afstand ligt! Er is geen zwembad, maar het strand is zeer vlakbij.
 Lees meer bij Jiba-zomer
De nette kamers van Hotel Africa zijn zeer geliefd. Hotel Africa heeft dan ook voor ieder wat wils. Het hotel ligt in het centrum, dicht bij zee en er zijn uitgaansgelegenheden in de directe omgeving.
 Lees meer bij Vaya
Hotel Africa is een leuk hotel, geschikt voor jongeren die voor een gunstige prijs in de buurt van het bruisende nachtleven willen verblijven. Een ideale combinatie van een keurig hotel met een uitstekende ligging.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Africa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Africa (Bron: vaya)
  • Hotel Africa
  • Hotel Africa
  • Hotel Africa