Rhodos

Milos Villa
Geef uw mening

Milos Villa

Er is geen betere manier om wakker te worden dan door baantjes te trekken in lekker koel water. Ik heb vandaag toevallig het zwembad heerlijk voor mij alleen. Ik verblijf alweer

twee dagen in Milos Villas. Als je van privacy houdt is dit de ideale plek. Ik heb mijn eigen compleet ingerichte villa met een schattige patio en zonnig terras. In de verte schitteren de zonnestralen op zee. Na een plons gemaakt te hebben in het zwembad, heb ik een heerlijk ontbijtje bereid en neem ik plaats op mijn terras. Het wordt een warme dag. Gelukkig voel ik af en toe een koel briesje door mijn haar. Ik ga de rust vandaag even verlaten om door Lindos te struinen. De informatiefolder laat zien dat er genoeg te beleven is. Aan de prachtige fotoís te zien mag ik in ieder geval het indrukwekkende bouwwerk Akropolis niet overslaan. Wanneer ik er genoeg van heb, kan ik me gewoon weer lekker terugtrekken in mijn villa en genieten van de zon. Natuurlijk onder het genot van een wijntje en een goed boek!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Milos Villa in Pefki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 370,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Er is geen betere manier om wakker te worden dan door baantjes te trekken in lekker koel water. Ik heb vandaag toevallig het zwembad heerlijk voor mij alleen. Ik verblijf alweer twee dagen in Milos Villas. Als je van privacy houdt is dit de ideale plek. Ik heb mijn eigen compleet ingerichte villa met een schattige patio en zonnig terras. In de verte schitteren de zonnestralen op zee. Na een plons gemaakt te hebben in het zwembad, heb ik een heerlijk ontbijtje bereid en neem ik plaats op mijn terras. Het wordt een warme dag. Gelukkig voel ik af en toe een koel briesje door mijn haar. Ik ga de rust vandaag even verlaten om door Lindos te struinen. De informatiefolder laat zien dat er genoeg te beleven is. Aan de prachtige fotoís te zien mag ik in ieder geval het indrukwekkende bouwwerk Akropolis niet overslaan. Wanneer ik er genoeg van heb, kan ik me gewoon weer lekker terugtrekken in mijn villa en genieten van de zon. Natuurlijk onder het genot van een wijntje en een goed boek!
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Milos Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Milos Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Milos Villa