Pefki

 
Villa (3)
Regio's
Rhodos (215)
Plaatsen
Pefki (3)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Pefki in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Pefki. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Pefki, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Pefki

Milos Villa

Rhodos Pefki

Er is geen betere manier om wakker te worden dan door baantjes te trekken in lekker koel water. Ik heb vandaag toevallig het zwembad heerlijk voor mij alleen. Ik verblijf alweer

twee dagen in Milos Villas. Als je van privacy houdt is dit de ideale plek. Ik heb mijn eigen compleet ingerichte villa met een schattige patio en zonnig terras. In de verte schitteren de zonnestralen op zee. Na een plons gemaakt te hebben in het zwembad, heb ik een heerlijk ontbijtje bereid en neem ik plaats op mijn terras. Het wordt een warme dag. Gelukkig voel ik af en toe een koel briesje door mijn haar. Ik ga de rust vandaag even verlaten om door Lindos te struinen. De informatiefolder laat zien dat er genoeg te beleven is. Aan de prachtige fotos te zien mag ik in ieder geval het indrukwekkende bouwwerk Akropolis niet overslaan. Wanneer ik er genoeg van heb, kan ik me gewoon weer lekker terugtrekken in mijn villa en genieten van de zon. Natuurlijk onder het genot van een wijntje en een goed boek!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 370,00

Villa Aquavision

Rhodos Pefki

-


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 560,00

Villa Aquavisionaire

Rhodos Pefki

-


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 560,00