Lindos

 
Hotel (2)
Villa (1)
Resort (1)
Regio's
Rhodos (215)
Plaatsen
Lindos (4)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Lindos in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Lindos. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Lindos, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Lindos

Hotel Iberostar Lindos Royal

Rhodos Lindos

Iberostar Lindos Royal is een fijn hotel in dorpsstijl tegen een heuvel gebouwd met mooie zwembaden, ruime kamers, fantastisch zeezicht en vele faciliteiten. U kunt uitkijken naar een relaxte vakantie!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Maris Villa

Rhodos Lindos

Toch handig, een auto. Tijdens mijn rit over het eiland Rhodos ben ik terecht gekomen in het stadje Lindos. Nadat ik de adembenemende Akropolis bewonderd heb, plof ik neer op een terrasje

en bestel een ijskoffie. Pff, het is een warme dag vandaag. Gelukkig heb ik een plekje in de schaduw gevonden. Al gauw raak ik aan de praat met een Griekse vrouw, die aan het tafeltje naast me zit. Ze woont niet ver hier vandaan. Ze vraagt me wat ik tot nu toe van de omgeving vind. Er is altijd zon, de cultuur is interessant en de natuur is prachtig. Rhodos is n van mijn favoriete bestemmingen. Ik kom daarom ook telkens weer terug en elke keer opnieuw is het genieten! De vrouw glimlacht vriendelijk en vertelt dat ze een mooi plekje weet. Het ligt hier toevallig in de buurt. Nadat ze me uitgelegd heeft hoe ik het beste kan rijden, neem ik afscheid en ga op weg. Kort daarna loop ik door een blauw poortje en zie drie prachtige villa’s voor me liggen. Wauw! Dit is inderdaad een mooi plekje! De villa’s worden omgeven door een grote tuin en het uitzicht over de Navarone baai is werkelijk adembenemend. Wanneer ik mijn villa binnenloop valt mijn mond open. Wat een ruimte. Ik denk dat ik wat vrienden ga bellen, zodat ik al deze luxe en comfort kan delen. Genoeg ruimte voor logs!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 495,00

The Aquagrand Exclusive Deluxe Resort

Rhodos Lindos

licht bewolkt


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Bella-vakanza Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 805,00

Sentido Hotel Mitsis Lindos Memories

Rhodos Lindos

Dit hotel prikkelt uw zintuigen! Het hotel ligt in een prachtige baai, op ca. 1,5 km van de pittoreske en zeer beroemde Akropolis.

In 4-sterren SENTIDO Hotel Mitsis Lindos Memories kunt u

pas echt ontspannen! U wordt hier echt in de watt...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Neckermann Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 1.041,00