Rhodos

Hotel Elysium
Geef uw mening

Hotel Elysium

Het schitterende complex van Hotel Elysium wordt ook wel gezien als een paradijs op aarde. Hier vind u enorm veel luxe, stijlvolle inrichting en een hoge kwaliteit in service. Elysium is een

nieuw vijfsterrenhotel waar u een onvergetelijk vakantie kunt beleven. U verblijft hier direct aan het prachtige strand en naast het beroemde monument van Kalithea Springs. Terwijl u ontspannen aan het zwembad ligt kunt u onbeperkt genieten van een geweldig uitzicht over de zee. Ook met een drankje op het terras en zelfs op uw eigen balkon kunt u genieten van de helderblauwe lucht of de ondergaande zon.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Elysium in Kalithea, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 519,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het schitterende complex van Hotel Elysium wordt ook wel gezien als een paradijs op aarde. Hier vind u enorm veel luxe, stijlvolle inrichting en een hoge kwaliteit in service. Elysium is een nieuw vijfsterrenhotel waar u een onvergetelijk vakantie kunt beleven. U verblijft hier direct aan het prachtige strand en naast het beroemde monument van Kalithea Springs. Terwijl u ontspannen aan het zwembad ligt kunt u onbeperkt genieten van een geweldig uitzicht over de zee. Ook met een drankje op het terras en zelfs op uw eigen balkon kunt u genieten van de helderblauwe lucht of de ondergaande zon.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Elysium, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Elysium (Bron: sunweb)
  • Hotel Elysium