Rhodos

Appartement Summerland
Geef uw mening

Appartement Summerland

Een heerlijk, vrij rustig gelegen vakantiepark, geschikt voor jong en oud!Appartementen Summerland is heerlijk rustig gelegen in een landelijke omgeving tussen Ixia en Trianda in. In nog geen half uur loop je

naar beide centra en ook het strand is in een wandeling van ongeveer 20 minuten bereikt.Summerland bestaat uit een hoofdgebouw met hotelkamers en 2 bijgebouwen met appartementen. Wil je na een bezoek aan het strand heerlijk even bijkomen? Dat kan in de lounge met een lekker drankje. Geen tijd gehad om souvenirs te kopen? Geen probleem, in het vakantiepark is een winkeltje waar je je laatste aankopen kunt doen. Sla ook eens lekker een balletje bij tafeltennis of ga een keertje poolbiljarten.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Summerland in Ixia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 355,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Een heerlijk, vrij rustig gelegen vakantiepark, geschikt voor jong en oud!Appartementen Summerland is heerlijk rustig gelegen in een landelijke omgeving tussen Ixia en Trianda in. In nog geen half uur loop je naar beide centra en ook het strand is in een wandeling van ongeveer 20 minuten bereikt.Summerland bestaat uit een hoofdgebouw met hotelkamers en 2 bijgebouwen met appartementen. Wil je na een bezoek aan het strand heerlijk even bijkomen? Dat kan in de lounge met een lekker drankje. Geen tijd gehad om souvenirs te kopen? Geen probleem, in het vakantiepark is een winkeltje waar je je laatste aankopen kunt doen. Sla ook eens lekker een balletje bij tafeltennis of ga een keertje poolbiljarten.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Summerland, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Summerland (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Summerland