Kardamili

 
Hotel (2)
Plaatsen
Kardamili (2)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Kardamili in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Kardamili. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Kardamili, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Kardamili

Melitsina Village Hotel

Pelóponnesos Kardamili

Van zoÂ’n dagje strand krijg je behoorlijke dorst. Terwijl ik van het strand loop kijk ik rond, opzoek naar gezelligheid en drankjes. Na enkele minuten lopen zie ik een drukbezet terras tegen

een heuvel liggen. Dat is een goed teken! Waar drukte is, is lekker eten en drinken! Eenmaal aangekomen zoek ik een mooi plekje uit. Ik kan vanaf hier genieten van de mooie heldere zee. Niet veel later wordt mijn bestelling, een Hai Hou Mojito, op tafel gezet. Mmm, dat ziet er verrukkelijk uit! Naast me hoor ik opeens een mannenstem zeggen: “Ze zijn overheerlijk. Als je er eenmaal één op hebt, wil je niks anders meer.” Hij kan het weten. Dimitri Spilioteas is de eigenaar van deze bar. Hij vertelt dat hij hier zelf al te graag komt genieten op het terras van de cocktails en de mooie omgeving. Ook het hotel, waar de bar bij hoort, is van hem. Ik vraag hem of hij toevallig nog een kamer heeft. Als de bar zo populair en gezellig is, zal het hotel zelf ook wel helemaal fantastisch zijn! Ik heb geluk, er is nog een studio vrij. Nadat ik mijn cocktail opgedronken heb, volg ik Dimitri naar mijn kamer. Dat ziet er goed uit! Het interieur ziet er comfortabel, modern, maar toch ook erg huiselijk uit. Vanaf mijn balkon heb ik een adembenemend uitzicht over zee en over de fleurige tuin van het hotel. Ik ga hier een prima verblijf krijgen! Daar moet op gedronken worden! Dimitri heeft gelijk, als je eenmaal zoÂ’n overheerlijke cocktail gedronken hebt, volgen er nog vele anderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Notos Hotel

Pelóponnesos Kardamili

Ik zit met Giorgo, de eigenaar van Notos, in het zonnetje op mijn balkon. Ik heb hem gisteren verteld dat ik wil gaan hiken. Zelf heeft hij ook wat hikes gedaan en

wilde daarom graag langskomen om me wat tips en mooie routes te geven. Wat kan die man enthousiast vertellen zeg. Hij vindt de hike naar het Viros ravijn de moeite waard. Gelukkig heb ik stevige wandelschoenen bij me. Nadat ik besloten heb dat ik de Vigos-route ga doen, vraag ik Giorgo of hij toevallig brandweerman is. Er staat namelijk een enorme brandweerwagen voor het hotel en er hangen een aantal brandweerpakken bij de receptie. Hij vertelt wederom enthousiast dat hij brandweerman is bij de lokale vrijwilligerbrandweer, een geweldig beroep. Niks geeft een beter gevoel dan mensen helpen en het mensen naar hun zin maken. Dan heeft hij de juiste beroepen gekozen. Deze man heeft gewoon al zijn passies bij de hand. Zijn gezin, een eigen hotel, een mooie hike-omgeving en een brandweerwagen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen