Peloponnesos

Hotel Coral
Geef uw mening

Hotel Coral

Deze gezellige All Inclusive ligt vlak naast het zusterhotel Hermes en biedt eveneens genoeg faciliteiten voor een uitstekende vakantie. Een gezellige bar, goede keuken met een ruime keuze aan maaltijden, nette kamers

en een vriendelijke service.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Coral in Agios Nikolaos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 376,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Dit goed verzorgde en gemoedelijke all inclusive hotel is al jaren zeer geliefd vanwege haar goede ligging, gezellige sfeer en centrale ligging.

Hotel Coral is een zeer geliefd hotel bij onze gasten. Vanaf het mooie dekterras met zwembad ...
Aan de kust van Agios Nikolaos kijkt Hotel Coral uit op de eindeloze blauwe zee van de Mirabello baai. Genieten van het prachtige weer kan op verschillende manieren; languit op het strand, aan het zwembad of wandelend in de omgeving. Dit hotel met een bijzonder fraai dakterras mét zwembad is best spectaculair en vanaf hier maakt u adembenemende foto?s. Onder het genot van een cocktail is het genieten van uw vakantie in deze prachtige omgeving.
Deze gezellige All Inclusive ligt vlak naast het zusterhotel Hermes en biedt eveneens genoeg faciliteiten voor een uitstekende vakantie. Een gezellige bar, goede keuken met een ruime keuze aan maaltijden, nette kamers en een vriendelijke service.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Coral, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Coral (Bron: vakantiediscounter)
  • Hotel Coral