Paxos

Appartement Glyfada Beach Villa
Geef uw mening

Appartement Glyfada Beach Villa

De Glyfada Beach Villa?s liggen aan een prachtig strand, tegen een beboste heuvel, aan de oostkust van Paxos. De gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige barbecueavonden maken

dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie. De maisonnettes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over zee en de groene heuvels van Glyfada. De studio Ionio ligt vrijstaand, op loopafstand van alle faciliteiten. Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn aan het begin en/of eind van je verblijf op Corfu te overnachten. Dit is afhankelijk van de verbinding met de ferry.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Longos, Paxos, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De Glyfada Beach Villa?s liggen aan een prachtig strand, tegen een beboste heuvel, aan de oostkust van Paxos. De gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige barbecueavonden maken dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie. De maisonnettes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over zee en de groene heuvels van Glyfada. De studio Ionio ligt vrijstaand, op loopafstand van alle faciliteiten.

Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn aan het begin en/of eind van je verblijf op Corfu te overnachten. Dit is afhankelijk van de verbinding met de ferry.
Uw zomervakantie in Appartement Glyfada Beach Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Glyfada Beach Villa (Bron: vaya)
  • Appartement Glyfada Beach Villa