Paxos

Paxos is een klein eiland in de Ionische zee. Het eiland staat bekend om zijn vele inhammen , grotten, gastvrije bewoners, kappeletjes en olijfbomen. Gaios is de hoofdstad van Paxos. De stad Gaios heeft veel winkeltjes en authentieke tavernas. Vanuit de haven van Gaios kun je een boottocht maken naar de buureilanden, zoals Agios Nikolaos, Panagia en Antipaxi.

 
Villa (1)
Regio's
Paxos (1)
Plaatsen
Longos (1)

Over Paxos

Andere gezellige plaatsen op het eiland zijn Loggos en Lakka. Het eiland is erg populair bij zeilers. Maar actievelingen kunnen op het eiland Paxos ook mooie wandeltochten of fietstochten maken. Het eiland is vooral geschikt voor rustzoekers, er is zelfs geen vliegveld op het eiland (u vliegt aan op Corfu). Dus geen massatoerisme tijdens uw vakantie.

Atlas toppers in Paxos

Appartement Glyfada Beach Villa

Paxos Longos

De Glyfada Beach Villa?s liggen aan een prachtig strand, tegen een beboste heuvel, aan de oostkust van Paxos. De gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige barbecueavonden maken

dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie. De maisonnettes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over zee en de groene heuvels van Glyfada. De studio Ionio ligt vrijstaand, op loopafstand van alle faciliteiten. Afhankelijk van de aankomst- en vertrektijden van de vlucht kan het noodzakelijk zijn aan het begin en/of eind van je verblijf op Corfu te overnachten. Dit is afhankelijk van de verbinding met de ferry.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen