Plomari

 
Appartement (1)
Villa (1)
Regio's
Lesbos (85)
Plaatsen
Plomari (2)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Plomari in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Plomari. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Plomari, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Plomari

Sellados Villa

Lesbos Plomari

-


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 460,00

Appartement Sea Sun

Lesbos Plomari

Appartementen Sea Sun ligt aan de rand van de stad Plomari. In de directe omgeving van appartementen Sea Sun kun je al genieten van de Griekse keuken in n van de restaurants.

In een paar minuten lopen sta je op het Agios Isidoros strand, wat n van de schoonste stranden is van Europa. Het appartement heeft een mooi zwembad, een poolbar in het water en een sfeervolle tuin. Wat een luxe allemaal.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Jiba-zomer Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 400,00