Lefkas

Hotel En Appartement George
Geef uw mening

Hotel En Appartement George

Hotel en Appartementen George is gelegen in een rustige groene omgeving. Het complex is verzorgd en heeft een goede ligging, het centrum en het strand zijn op loopafstand. De appartementen zijn verdeeld

over drie gebouwen en zijn netjes ingericht. Neem een duik in het zwembad en geniet van de zon op het terras, u zult een heerlijke vakantie hebben!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Nidri, Lefkas, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Hotel en Appartementen George is gelegen in een rustige groene omgeving. Het complex is verzorgd en heeft een goede ligging, het centrum en het strand zijn op loopafstand. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen en zijn netjes ingericht. Neem een duik in het zwembad en geniet van de zon op het terras, u zult een heerlijke vakantie hebben!
In de prachtige groene omgeving van Nidri ligt Hotel en Appartementen George. Een perfecte ligging met het strand en het centrum op loopafstand. Het complex is goed verzorgd en de appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Neem een duik in het zwembad en geniet van de zon op het terras, je zult een heerlijke vakantie hebben!
Uw zomervakantie in Hotel En Appartement George, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel En Appartement George (Bron: sunweb)
  • Hotel En Appartement George
  • Hotel En Appartement George
  • Hotel En Appartement George