Lefkas

Aparthotel Eva Beach
Geef uw mening

Aparthotel Eva Beach

Aparthotel Eva Beach is een gezellig en sfeervol complex met een fantastische ligging direct aan het strand. Het centrum is op een steenworp afstand, u heeft dus alles in de buurt. De

appartementen zelf zijn netjes en verzorgd ingericht. U zult hier een heerlijk ontspannen vakantie hebben.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Nidri, Lefkas, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Aparthotel Eva Beach is een gezellig en sfeervol complex met een fantastische ligging direct aan het strand. Het centrum is op een steenworp afstand, u heeft dus alles in de buurt. De appartementen zelf zijn netjes en verzorgd ingericht. U zult hier een heerlijk ontspannen vakantie hebben.
Aparthotel Eva Beach ligt direct aan het strand en op een steenworp afstand van het centrum, waar je 's avonds in een van de gezellige restaurantjes kunt dineren. Ook kun je dit gewoon in Eva Beach doen want het gezellige restaurant biedt elke avond weer een andere lekkere maaltijd aan. Het personeel is vriendelijk en de nette kamers hebben een groot balkon. Een topper dus!
Uw zomervakantie in Aparthotel Eva Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Eva Beach (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Eva Beach
  • Aparthotel Eva Beach