Kreta

Ellotis Villa
Geef uw mening

Ellotis Villa

Bij Michalis en zijn Ellotis Villas vergeet je dat je op een eiland bent. Want wie wil er naar zee, als je je eigen zwembad hebt? Zo heb ik de eerste keer

dat ik bij Michalis verbleef dan ook maar weinig van Kreta gezien. Iedere ochtend nam ik het me voor: vandaag gaat het echt gebeuren, vandaag ga ik op ontdekking op het eiland. Dat bleek nog niet zo makkelijk. Iedere ochtend begon ik met een ontbijtje buiten; in de stralende ochtendzon met een kopje verse Griekse koffie. Opgewarmd door de hete zomerzon kon ik vervolgens ik de verleiding niet weerstaan om even een frisse duik in het zwembad te nemen. Een dutje op een stretcher, nog maar eens een duik en... Dan was het zo alweer tijd voor het diner. Na vijf dagen heb ik het opgegeven. Het prachtige uitzicht, daar heb ik uitgebreid genoten. Maar leuke authentieke dorpjes in de omgeving, stranden, stadjes en ruige natuur: ik heb er weinig van gezien. Je begrijpt, er zit maar n ding op: ik moet maar weer eens terug. Om wat te ondernemen in plaats van een week lang te baden in de landelijke luxe van de villa’s van Michalis.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Ellotis Villa in Vamos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 415,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (4)
Bij Michalis en zijn Ellotis Villas vergeet je dat je op een eiland bent. Want wie wil er naar zee, als je je eigen zwembad hebt? Zo heb ik de eerste keer dat ik bij Michalis verbleef dan ook maar weinig van Kreta gezien. Iedere ochtend nam ik het me voor: vandaag gaat het echt gebeuren, vandaag ga ik op ontdekking op het eiland. Dat bleek nog niet zo makkelijk. Iedere ochtend begon ik met een ontbijtje buiten; in de stralende ochtendzon met een kopje verse Griekse koffie. Opgewarmd door de hete zomerzon kon ik vervolgens ik de verleiding niet weerstaan om even een frisse duik in het zwembad te nemen. Een dutje op een stretcher, nog maar eens een duik en... Dan was het zo alweer tijd voor het diner. Na vijf dagen heb ik het opgegeven. Het prachtige uitzicht, daar heb ik uitgebreid genoten. Maar leuke authentieke dorpjes in de omgeving, stranden, stadjes en ruige natuur: ik heb er weinig van gezien. Je begrijpt, er zit maar n ding op: ik moet maar weer eens terug. Om wat te ondernemen in plaats van een week lang te baden in de landelijke luxe van de villa’s van Michalis.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Ellotis Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Ellotis Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Ellotis Villa
  • Ellotis Villa
  • Ellotis Villa
  • Ellotis Villa